snötroll och skavsår utav helvete

Hej mina kära bloggläsare! =)

Hoppas ni mår bra och att ni inte saknat mig allt för mycket, hihi nejdå skoja bara.. Ni FÅR gärna sakna mig, inte ett måste ju =)

Det har verkligen blivit vinter hemma här nu och snön har vräkt ner hela dagen och då förvandlas min skönhet till en snötroll som den här

                                               

Fniss.. så söt kan man bli då! =)

Bilden togs i söndags då vi var på promenad i Edsbyn tillsammans med några valpköpare och bonita hade lattjolajbans kul och det hade jag med, fast skavsåren hade jag kunnat klara mig utan! Köpte ju underställ på Stadium för nån vecka sen och tänkte inviga dom,iaf byxorna i söndags då man skulle vara ute.. de var sköna då de var varma och behagliga men efter halva sträckan börjar det skava i skarven mellan underlivet/skinkan och låret, en irriterande känsla och det blev bara värre.. När jag kom hem så hade man stort skavsår där som gör ONT! kan knappt sitta ner och måste använda mjuka byxor och trosor nu för det sitter så in i helvete fel.. tur det läker snart iaf, hoppas jag..!

Dagen innan var man en shopaholic i sthlm på mässan och det var en hel del som införskaffades, gäller ju att passa på när det erbjuds och man vet att utbudet hemma är litet =)

Blev det här med mig hem -

- FURminator
- Grisöron
- Halsband och koppel från Noble Dog
- Julklapp till Bonita som sr ut som en liten söt lila lurvig bläckfisk som grymtar när man klämmer på magen =)
- Aloe vera Lips till mig och gubben

Hade tänkt köpa bajspåsar också men det sket sig när de inte tog kort och jag orkade inte leta efter bankomat men nästa år så.. =)


På måndag ska man till Uppsala på återbesök, får sova på hotell denna gång - jippi!! Hatar att sova på sjukhuset där man knappast får vara ifred men nu får man det ochså blir det skönare sängar och GOD frukost de dagarna vi är där, mumma och eventuellt så blir det thaimat nån kväll. Slurp!

Det blir det vanliga, rutinundersökningar som man gör för att kolla så att mina lungor mår bra och läker som de ska. Skrutt kommer att vara hemma hos pappa under tiden jag är borta, mamma följer ju med som sällskap och tolk så det blir nog bra de..

Tjingeling!

RSS 2.0