lite om allt och inget

Hej mina kära bloggläsare, det var ett tag sen nu - vet att jag varit usel på att blogga men har inte haft tid och motivationen ej infunnits där.

Men nu är man på gång igen! =)

Våren är på stadig frammarsch och här har det hänt massor på bara några dagar, allt blir mer och mer grönt ute så det är skönt att vara ute och så har man haft sommartemperaturer vissa dagar och då smälte man mer eller mindre bort men den största delen har vairt okej ändå. Ni kanske minns att jag berättade i senaste bloggen att jag skulle debutera i championklassen i västerås den 26 april?

Det gick över förväntan! Hon slutade som CHKL 3 med CK men blev oplacerad i bästa tik, det var 6 kvar när hon blev avtackad så jag är grymt nöjd för det var jag själv som visade henne och nu är man laddad inför österbybruk som blir om ca 2,5 vecka, den 23 maj för att vara exakt =) Då är det dessutom utomhus, större yta att vara på och bättre underlag för min skrutt har ju kanonrörelser och hon gör sig bäst på gräsunderlag då det sviktar lagom och mankan hålla pass hög fart så hon sträcker ut sig härligt =)

Men.. idag så råkade hon stuka/sträcka sig på promenaden ute, måste ha trampat snett när hon skulle ner i en dike för nu haltar hon och vill inte ens stödja på tassen.. lillskruttan.. =( så nu blir det vila i några dagar och endast korta koppelrundor, får bege oss på baksidan här så hon kan skrota omkring i långlina och vara på mjuk underlag. Klämde på hennes tass och kollade klor och trampdynor men de var fina så det är nog en stukning för diken var djup och rätt brant så hon måste ha klivit ner fel och sträckt sig.

Lilla gumman.. men det bör nog läkas snabbt då hon har bra läkkött och bara hon får vila och ta det lugnt så är det nog inga problem.

I helgen kommer dessutom thomas hit, blir 2v sen nu i helgen som vi träffades sist, blir ju svårt när han jobbar på kontoret nu och inte har några friveckor längre men hoppas det blir ändring på det snart och så är det ju ovisst pga hans jobb ska ju skäras ner på personalen och de får veta i dagarna nu eller nästa vecka hur det blir fast hans chef är positiv och tror att han kommer och få stanna pga kan alla maskinerna på produktionen (några stycken är det bara han + ett par till typ som kan och de paren har tydligen slutat redan eller blivit flyttade) så vi får hålla tummarna att han får behålla jobbet, ni får gärna hjälpa till och hålla en tumme för honom =)

Måste dessutom göra PR också för Furminatorn då den är GRYMT bra till fällningstider för den tar verkligen bort all död underull som ska bort och ull som är på väg och lossna och nu på bara ett par tre dagar har jag fått ur rejält mängd med päls på skrutt =) Mellanstorleken kostar iofs ca 400 kr men det är värt varenda öre för den är sååå bra!! blir mindre och dammsuga inne också när hon fäller =)


ska skutta iväg nu och fixa lite här men ni får ha det så gott mina kära läsare! =)


Tjingeling!


RSS 2.0