2 veckor

Nu har det gått två veckor sen bonita gjorde pricktestet, ni undrar säkert hur det har utvecklats med klådan, medicinering mfl.

Hon har gått på Medrol i 2v nu och är nere på 1tablett om dagen och ska få ytterligare 1 imorgon sen är det uppehåll på fredag och blir då därmed startpunkten för underhållsdosen som hon ska äta framöver. Den goda nyheten är att hon har slutat och klia sig helt och hållet =) Hon är en helt annan hund nu, mycket gladare och piggare samt mycket enklare att träna och jobba med, t o m kursledarna säger det också! Yeay!!

Jag har även börjat ge henne färskfoder nu och hon äter BRAVO Lamm med stor aptit och blir helt galen när middagen ska serveras, haha! kan lova er att det är en som är skitsur om maten är bara nån minut sen - blir inte förvånad om hon har en dold skalman-klocka i sig *skratt*

Hela hon strålar och hon är så mycket gladare, det känns så härligt och se och nu på träningarna så är hon enormt explosiv och verkar vara laddad med nitroglycerin så man får ta mikropauser hela tiden så hon inte övertänder i glädjeutbrott samt för att lugna henne då hon blir nästan för het ibland och det är ju inte önskvärt i lydnaden då det kan ge betygavdrag, men det känns så underbart att se henne få tokfnatt ibland och ledarna avgudar henne och har nämnt flera ggr att hon är en riktig bra hund och C tävlar ju elitlydnad med sina hundar då blir man ju mäkta stolt ;)

Nämnde i min förra blogg att jag skulle beställa en turbofön - den har jag hemma nu och idag var det premiär för den och jisses vilken blås!! Har inte sett skrutt såhär fluffig tidigare och det gick mycket snabbare och få henne torr nu samt som man slapp kamma så mycket, härligt!

Måste dessutom göra lite reklam för K9 Competition schampo och balsam samt balsamsprayen - hade schampo/balsam idag och den var SUPER!!!! Pälsen blev OTROLIGT glansig och blank samt som det var mycket mera lättjobbat och balsamsprayen ahr jag använt tidigare med strålande resultat så jag kommer ohc överge espree som jag haft ett tag tidigare då K9 som dessutom är svensk märke, slår det med hästlängder!

Undra när första snön ska komma då det pratats om snökaos hit och dit men missförstå mig inte, jag vill INTE ha snö än, absolut inte (bara för att jag sa det här så lär det vräka ner imorgon är jag säker på) men samtidigt så är det mysigt med snö då det blir mycket ljusare ute genast såhär tids på året när det är så mörkt ute.

Snart är det dags för inoffen också, blir spännande och se vad den här domaren tycker om Bonita sen med tanke på att hon ska bedöma tikarna på SV-10 nästa sommar i Avesta =) så det blir verkligen spännande! Sen väntar HUND09 i dec också och därefter vila 2 månader tills feb då det är dags för specialen i Köping.. Dessutom så ska man nog satsa på Hälsinglands vackraste hund sen nästa år då Bonita blev BIM i alfta i somras, spännande! =)

Nu kurrar magen lite för mycket - ska pysa och rota i kyl/frys och se vad som finns och kan lagas till..

Tjoflöjt!

RSS 2.0