piggelin igen

nu har det gått ca en vecka sen jag bloggade sist och man mår mycket bättre nu =) tog den sista kuren med tabletterna imorse och jag är skitglad över att infektionsläkaren i gävle tyckte att de skulle chansa och ge mig den här medicinen, undra hur det hade gått annars..! Vågar inte ens tänka tanken då jag hört från flera av mina kompisar som haft vänner/anhöriga som fått bältros och de hade en ren helvete med sina, hjälp..! måste vara enormt lyckligt lottad jag som slapp smärtorna.

Sårskorporna är så gott som borta nu också, skönt! bara lite kvar på ryggen men de lossnar säkert snart de med =)

Bonita har fått större delen av sin päls tillbaka också och det väldigt lagom till Högbo som är om ett par veckor, då ska det bli spännande och se hur det går för henne. Det är 34 anmälda dit, har fortfarande inte fått mitt PM än men den kommer säkert nästa vecka någon gång.

Dessutom så kommer N med sin Z dit också, blir deras 2a gång i juniorklass också, spännande! de hade finfin debut med 1:2 Hp i Askersund förra helgen =) Kanske det blir ett Ck denna gång? vem vet =) Blir dessutom riktigt kul och träffa er igen iaf, sen väntar ju sundsvall också =)

Idag var man också ut i skogen en sväng med lillan och det var uppskattat, längesen man var ut dit också - har ju varit sjuk och sen har vädret inte varit det bästa men idag så och då följde kameran med ut dit =) bilder finns att se på hemsidan för er nyfikna.

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Neta

Hej Malin, jaa det blev ju jättefina bilder på hemsidan ...

Tack o ja vi får hoppas på bra placeringar för oss båda inför Högbo .. Inför Sundsvall vet du hur nusläget är, men vi får se.. Tror du slapp "smärtorna" eftersom du redan haft otur med allt annat innan.

Kram

2008-08-15 @ 23:29:03
URL: http://www.wisserangels.se
Postat av: shanie

Låter inget vidare med bältros, skönt att du är på bättringens väg och lycka till på nästa utställning :)

Här är det valpshow i september men man har ju ingen valp längre , men iväg och kolla på alla småttingar lär vi nog göra :)

2008-08-24 @ 12:41:51
URL: http://stormvarsel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0