Söderhamnshelgen, valpfeber och förkylning

Då var det dags och uppdatera bloggen igen, var några dagar sen sist nu =) Det har hänt en hel del på sistone sen senaste bloggen men ni läsare vill ju ha nåt att läsa om, eller hur? =)

Under helgen som har varit dvs 16-18 maj var jag i söderhamn på party och det var riktigt kul! Vi var 9 tjejer som var tillsammans under helgen hemma hos födelsedagsbarnet och hade det riktigt kul och på lördagen lagom till frukost fick vi som hade sovit över där från fredagen - en smärre chock, STORA vita snöflingor började dingla ner från ingenstans och det är ju MAJ månad nu och det ska då vara varmt och skönt ute med strålande sol och sköna temperaturer. Man hade läst på aftonbladet.se eller så dagen innan och det hade kommit nästan 15 cm snö i dalarna och ända upp till Ljusdal som ligger bara 6 mil från Hudiksvall och då kan ni tänka er min reaktion för jag har ju sommardäck på bilen och allt det där. Eftermiddagen spenderades på stan då några ville in på systemet och handla lite till kvällens fest och sen fastnade man på cafet inne på en av köpcentrumen och fikade tills de mer eller mindre slängde ut oss vid stängningsdags då allt skulle stängas ner och sen var det och åka hem till huset och börja förbereda middagen inför kvällen.

Vi skulle dessutom grilla på kvällen och gjorde några tappra försök med köttet, lyckades få en del av det grillat men sen var vi tvungna att ge upp för det var svinkallt ute så vi stekte färdigt resten av köttet inne i köket, smakade lika gott ändå turligt nog =) Middagen smakade riktigt gott och så smånigom var det paketöppning och sen på kvällen blev det utgång så man fick se kroglivet i söderhamn, har ju aldrig varit ut på puben där så det var kul att få komma ut på andra ställen =)

Snön vräkte ner hela dagen men turligt nog så var det blandat med regn så det mesta försvann ganska fort men senare på kvällen så var stora delar av marken vit ändå och då var man bra putt.

Vi var kvar på stället tills de stängde och stöp sen i säng långt senare, jag la mig iaf halv sex på morgonen men vet inte när jag somnade och sen resten av dagen var man heldöd och det tog ett par dagar att återhämta mig från helgen *skratt*  Tack tjejer för en riktig kul helg! Hoppas vi ses igen snart =)

Ni undrar säkert hur det gick med snön - jo på söndag morgon var allt borta och dagen bjöd på fint väder =) Vi åkte hem till födelsedagsbarnets föräldrar då de har alla sina hästar hemma hos dom då några ville rida lite och var där ett par timmar och det var välbehövligt med frisk luft efter gårdagen då man var bra risig på morgonen när man vaknade.



I tisdags var man till Bollnäs och hälsade på min uppfödare, var längesen man var hem till henne och när man träffas på utställningarna så är det ju svårt att slappna av och bara snacka för man måste ju ha koll på vad som händer inne i ringen samt så är man ju ofta nervös och allt det där så det var bara mysigt att få komma hem till henne och bara slappna av.

Dessutom så har hon en hel skock med valpar hemma hos sig nu och då måste man ju bara dit och mysa med dom =) 5 landseer och 10 leonberger har hon hemma hos sig nu och alla är kring 4 veckor (landseer blev det i tisdags och leonb. blir det på lördag) och de är ljuvliga små varelser *kääär* Hade kameran med mig så jag fotade en hel del till hennes hemsida www.bolelejonet.se bilderna finns i valphörnan för er som är nyfikna men jag varnar er för hjärthärdsmälta när ni ser dom =)

Som ett brev på posten har man dessutom gått och börjat bli förkyld, vill inte!! så nu proppar man i sig diverse halstabletter och hinkar i sig vatten och juice - allt för att bromsa upp förkylningen så det inte bryter ut ordentligt. Hoppas det går över snart bara..

I helgen är det dags för utställning igen, ska bli kul! =) spännande och se hur det går, speciellt på lördag då det verkar vara väldigt lite konkurrens i öppenklass - undra vilka tikar som kommer bara.. Chans på 2a certet då kanske? Fast man ska inte ha allt för stora förhoppningar, bara hon får en 1a så är ju resten bonus brukar jag säga =)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Neta

Det är alltid underbart med valpar .. Man blir så sjuk av dom ;) Hahaha!

2008-06-07 @ 00:27:44
URL: http://www.wisserangels.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0